No Guts No Glory!

No Guts No Glory

This article is also available in: Engels

In mijn vorige blog schreef ik over de Fjällräven Polar competitie en waarom ik zo hysterisch hard mijn best doe om dit te winnen. Mocht je nog niet op de hoogte zijn, lees die dan eerst even:

Help mij naar de Arctische wildernis met Fjällräven Polar 2017!

Met nog 7 dagen op de teller tot het sluiten van de stembussen, besloot ik een stapje verder te gaan. Sinds het begin van de contest gonst in mijn achterhoofd een motto dat voor mij op veel dingen van toepassing is: “No guts, no glory.” Want natuurlijk is het hartstikke eng om volgas je dromen na te jagen, maar alles wat echt de moeite waard is, is een beetje eng.

En ik kan dat levensmotto onmogelijk los zien van Stichting No Guts No Glory. Een stichting die ik al enige jaren een bijzonder warm hart toedraag. Deze stichting zamelt geld in voor behandelingen tegen kanker die nog niet vergoed worden door zorgverzekeraars. Niet door zielige verhalen te vertellen, maar door het leven te vieren met als motto: no guts no glory! Zij bieden financiële én morele steun aan kankerpatiënten en gebruiken (social) media om aandacht te vragen voor het probleem. En ik vind dat belangrijk.

No Guts No Glory

Dus heb ik besloten om voor iedere stem die ik in mijn contest krijg, 1 cent te doneren aan Stichting No Guts No Glory. En om het eindbedrag bij winst te VERDUBBELEN! Het bedrag loopt aardig op, aangezien ik inmiddels over de 11.000 stemmen heen ben, maar ik hoop nog veel meer stemmen binnen te halen! Hiermee hoop ik een glimlach terug te geven aan eenieder die de afgelopen weken mijn hart verwarmd heeft. Want dat hebben jullie werkelijk massaal gedaan. Waarvoor nogmaals oneindig veel dank.

STEMMEN DOE JE HIER!

Wil je directer helpen? Meer helpen? Of gewoon heel graag van je kerstbonus af? Maak dan wat je kan missen over op rekeningnummer IBAN: NL61 TRIO 0198 4024 49 t.n.v. No Guts No Glory te Tilburg of rechtstreeks en veilig met Ideal via de Doneerknop.

En onthoud: No guts, no glory. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *